Coaching

HRM Praktijkservice begrijpt dat de mens het hart is van elke organisatie. Als ervaren HR adviseur ben ik toegewijd aan het ondersteunen en begeleiden van zowel individuen als organisaties op hun weg naar succes. En weet ik dat dit een waardevolle ontwikkeling teweeg kan brengen waarbij mens en organisatie elkaar weer vinden. Zodat je met een sterke (bedrijfs)identiteit in de branding staat.

De sleutel tot succesvolle ontwikkeling

Of je nu een professional bent die zijn persoonlijke groei wil bevorderen, een manager die effectiever wil leidinggeven, of een organisatie die haar HRM-processen wil optimaliseren, ik sta klaar om je te helpen. Ook als je onverwacht te maken krijgt met een capaciteitsprobleem op jouw HR afdeling, bel me gerust. Door mijn ruime ervaring ben ik snel inzetbaar en is mijn rendement hoog.

Als deskundige HR-adviseur en coach heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van human resource management en vind ik het fijn om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Analytisch en pragmatisch met verstand van zaken. Ik bied een breed scala aan diensten, waaronder individuele coaching, verbetertrajecten, persoonlijke ontwikkelplannen, vervangingstrajecten voor de HR afdeling en HR-advies.

Onze
certificeringen

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Noloc. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen.

HRM Praktijkservice is in 2018 gecertificeerd CTPP via The Privacy Factory en CIPP-E bij IAPP International Association of Privacy Professionals.

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Nobco. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen van Rationeel Emotieve Therapie.

HR-oplossing

Mijn doel is om de organisatie te inspireren, te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van de doelen. Zodat er weer een synergie ontstaat tussen mens en organisatie. Samen creëren we een omgeving waarin groei, effectiviteit en succes gedijen.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe HRM Praktijkservice kan helpen.

Wat klanten zeggen

Ik ben enorm dankbaar voor de professionele begeleiding die ik heb ontvangen van Ankie. Dankzij haar inzichten en ondersteuning heb ik mijn loopbaantraject kunnen verbeteren, mijn zelfvertrouwen versterkt en mijn sterke punten kunnen identificeren. Ze heeft me een duwtje gegeven in de goede richting toen ik door de bomen het bos even niet meer zag. Tijdens de begeleiding heb ik de keuze gemaakt om een eigen social mediamanagementbedrijfje op te zetten, dit past helemaal bij mij en ben super blij met deze keuze. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies!

Benthe Thijssen

Ankie heeft mij uitstekend geholpen. Tijdens een loopbaantraject heeft zij mij de perfecte handreikingen gedaan om aan de slag te gaan met mezelf én mijn loopbaan. De verschillende testen en de uitslagen hiervan zijn herkenbaar, duidelijk en worden als leidraad tijdens de gesprekken gebruikt. Tijdens het traject zijn er een aantal 'aha' momenten geweest. De inzichten die ik kreeg zijn heel waardevol en herkenbaar. Door haar luisterende oor en oprechte aandacht heb ik stappen kunnen maken die ik voorheen niet gemaakt zou hebben. Dankjewel Ankie.

Sadie Cartigny

HRM Praktijkservice wordt ervaren als een deskundige en betrouwbare partner. Ankie weet waar ze over praat, is praktisch en resultaatgericht ingesteld en zoekt altijd naar passende oplossingen, ook in nijpende kwesties.
Ik werk heel graag met HRM Praktijkservice samen.

Kees Hendriks

Ik kan Ankie in 't Zandt van harte aanbevelen als functionaris gegevensbescherming of als adviseur bij AVG implementatie en het beschermen van privacy. Ankie is zeer bekwaam en heeft een uitgebreide kennis van de privacywetgeving. Ze is zeer professioneel en betrouwbaar in haar werk, en haar toewijding aan het beschermen van persoonsgegevens is oprecht en authentiek. Ankie heeft een sterk vermogen om te communiceren en samen te werken met verschillende afdelingen en belanghebbenden, en ze is in staat om complexe kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze is proactief in haar aanpak en denkt graag mee over hoe de organisatie haar gegevensbescherming procedures kan verbeteren. Kortom, Ankie is een uitstekende functionaris gegevensbescherming en een fijne collega om mee samen te werken.

Erik van Es