Loopbaanbegeleiding

Bij loopbaanbegeleiding draait alles om jou en jouw professionele groei. Of je nu net bent afgestudeerd en op zoek bent naar de juiste richting, of al jarenlang in dezelfde baan zit en behoefte hebt aan verandering, loopbaanbegeleiding helpt jou verder!

Loopbaanbegeleiding op maat

HRM Praktijkservice begrijpt als geen ander dat een bevredigende loopbaan niet alleen gaat over het behalen van succes, maar ook over het vinden van voldoening en geluk in wat je doet. Het ontdekken van jouw identiteit! Een loopbaanbegeleidingstraject is erop gericht om jou inzicht te geven in jouw competenties, jouw talenten en drijfveren, zodat je een baan kunt kiezen die echt bij je past.

Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject werken we samen om jouw doelen te bepalen. We kijken naar jouw sterke eigenschappen en zullen die benutten. Ook gaan we aan de slag om jouw zelfbewustzijn te vergroten. Tijdens de sessies kijken we ook naar eventuele belemmerende gedachtes en helpen we je die om te zetten naar helpende gedachtes.

Onze
certificeringen

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Noloc. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen.

HRM Praktijkservice is in 2018 gecertificeerd CTPP via The Privacy Factory en CIPP-E bij IAPP International Association of Privacy Professionals.

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Nobco. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen van Rationeel Emotieve Therapie.

Bereik je professionele doelen

Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe carrièremogelijkheden, het verbeteren van jouw sollicitatievaardigheden, het overwinnen van professionele uitdagingen of het vinden van meer balans tussen werk en privé, als loopbaancoach houd ik zicht op jouw doelen en mogelijkheden. Om jou zo te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek jouw identiteit door loopbaanbegeleiding.

Wat klanten zeggen

Ik ben enorm dankbaar voor de professionele begeleiding die ik heb ontvangen van Ankie. Dankzij haar inzichten en ondersteuning heb ik mijn loopbaantraject kunnen verbeteren, mijn zelfvertrouwen versterkt en mijn sterke punten kunnen identificeren. Ze heeft me een duwtje gegeven in de goede richting toen ik door de bomen het bos even niet meer zag. Tijdens de begeleiding heb ik de keuze gemaakt om een eigen social mediamanagementbedrijfje op te zetten, dit past helemaal bij mij en ben super blij met deze keuze. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies!

Benthe Thijssen

Ankie heeft mij uitstekend geholpen. Tijdens een loopbaantraject heeft zij mij de perfecte handreikingen gedaan om aan de slag te gaan met mezelf én mijn loopbaan. De verschillende testen en de uitslagen hiervan zijn herkenbaar, duidelijk en worden als leidraad tijdens de gesprekken gebruikt. Tijdens het traject zijn er een aantal 'aha' momenten geweest. De inzichten die ik kreeg zijn heel waardevol en herkenbaar. Door haar luisterende oor en oprechte aandacht heb ik stappen kunnen maken die ik voorheen niet gemaakt zou hebben. Dankjewel Ankie.

Sadie Cartigny

HRM Praktijkservice wordt ervaren als een deskundige en betrouwbare partner. Ankie weet waar ze over praat, is praktisch en resultaatgericht ingesteld en zoekt altijd naar passende oplossingen, ook in nijpende kwesties.
Ik werk heel graag met HRM Praktijkservice samen.

Kees Hendriks

Ik kan Ankie in 't Zandt van harte aanbevelen als functionaris gegevensbescherming of als adviseur bij AVG implementatie en het beschermen van privacy. Ankie is zeer bekwaam en heeft een uitgebreide kennis van de privacywetgeving. Ze is zeer professioneel en betrouwbaar in haar werk, en haar toewijding aan het beschermen van persoonsgegevens is oprecht en authentiek. Ankie heeft een sterk vermogen om te communiceren en samen te werken met verschillende afdelingen en belanghebbenden, en ze is in staat om complexe kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze is proactief in haar aanpak en denkt graag mee over hoe de organisatie haar gegevensbescherming procedures kan verbeteren. Kortom, Ankie is een uitstekende functionaris gegevensbescherming en een fijne collega om mee samen te werken.

Erik van Es