Over mij

Ik ondersteun organisaties bij het invoeren van de AVG, praktisch en helder. Ik coach cliënten die op zoek zijn naar meer werk- en levensgeluk.

Wie ben ik?

Ik ben enthousiast en gedreven. Elke dag begint met een lach! Ik heb plezier in mijn werk. Maar, let op,  mijn werk is geen lichtzinnige bezigheid. Ik neem mijn werk en mijn klanten uiterst serieus. Ik kijk kritisch en analyseer wat het probleem is. Ik zoek naar de oplossing en rust niet voordat die gevonden is. Ik word gelukkig van een goed resultaat dat ik alleen maar samen met mijn klanten kan realiseren. Met een flinke dosis optimisme en doorzettingsvermogen streef ik naar groei en succes, elke dag opnieuw!

KLANTEN

0 +

TEVREDENHEID

0 %

CASES

0 +

Mijn specialisaties

Wat klanten zeggen

Ik ben enorm dankbaar voor de professionele begeleiding die ik heb ontvangen van Ankie. Dankzij haar inzichten en ondersteuning heb ik mijn loopbaantraject kunnen verbeteren, mijn zelfvertrouwen versterkt en mijn sterke punten kunnen identificeren. Ze heeft me een duwtje gegeven in de goede richting toen ik door de bomen het bos even niet meer zag. Tijdens de begeleiding heb ik de keuze gemaakt om een eigen social mediamanagementbedrijfje op te zetten, dit past helemaal bij mij en ben super blij met deze keuze. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies!

Benthe Thijssen

Ankie heeft mij uitstekend geholpen. Tijdens een loopbaantraject heeft zij mij de perfecte handreikingen gedaan om aan de slag te gaan met mezelf én mijn loopbaan. De verschillende testen en de uitslagen hiervan zijn herkenbaar, duidelijk en worden als leidraad tijdens de gesprekken gebruikt. Tijdens het traject zijn er een aantal 'aha' momenten geweest. De inzichten die ik kreeg zijn heel waardevol en herkenbaar. Door haar luisterende oor en oprechte aandacht heb ik stappen kunnen maken die ik voorheen niet gemaakt zou hebben. Dankjewel Ankie.

Sadie Cartigny

HRM Praktijkservice wordt ervaren als een deskundige en betrouwbare partner. Ankie weet waar ze over praat, is praktisch en resultaatgericht ingesteld en zoekt altijd naar passende oplossingen, ook in nijpende kwesties.
Ik werk heel graag met HRM Praktijkservice samen.

Kees Hendriks

Ik kan Ankie in 't Zandt van harte aanbevelen als functionaris gegevensbescherming of als adviseur bij AVG implementatie en het beschermen van privacy. Ankie is zeer bekwaam en heeft een uitgebreide kennis van de privacywetgeving. Ze is zeer professioneel en betrouwbaar in haar werk, en haar toewijding aan het beschermen van persoonsgegevens is oprecht en authentiek. Ankie heeft een sterk vermogen om te communiceren en samen te werken met verschillende afdelingen en belanghebbenden, en ze is in staat om complexe kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze is proactief in haar aanpak en denkt graag mee over hoe de organisatie haar gegevensbescherming procedures kan verbeteren. Kortom, Ankie is een uitstekende functionaris gegevensbescherming en een fijne collega om mee samen te werken.

Erik van Es