AVG

HRM Praktijkservice weet dat het implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een complex proces kan zijn voor organisaties. Maar door het naleven van de AVG is bescherm je de persoonsgegevens van jouw organisatie en van diegene die aan jou hun persoonsgegevens toevertrouwen. Je beschermt jouw identiteit door de identiteit van anderen te beschermen!

Deskundige ondersteuning en implementatie van AVG

Als deskundige consultant biedt HRM Praktijkservice een passende ondersteuning. Om organisaties te helpen bij het implementeren van de juiste maatregelen en procedures. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de bedrijfsprocessen, gegevensverwerking, applicatielandschap en de specifieke vereisten van de AVG.

HRM Praktijkservice kenmerkt zich door een pragmatische en coachende aanpak. Altijd kijkend naar wat wél kan. De aanpak is gericht op het identificeren en aanpakken van potentiële risico’s en het implementeren van passende oplossingen. We zorgen ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de vereisten van de AVG, zoals het opstellen van een register van verwerkingsactiviteiten, het uitvoeren van gegevensbeschermingseffectbeoordelingen en het opstellen van privacy beleid en -procedures.

Onze
certificeringen

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Noloc. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen.

HRM Praktijkservice is in 2018 gecertificeerd CTPP via The Privacy Factory en CIPP-E bij IAPP International Association of Privacy Professionals.

HRM Praktijkservice is aangesloten bij Nobco. Opgeleid tot EQA Practitioner en geschoold in diverse coachstijlen van Rationeel Emotieve Therapie.

Het doel van HRM praktijkservice

Daarnaast zorgen we voor training en bewustwordingssessies zodat iedereen die persoonsgegevens verwerkt binnen de organisatie ook goed weet hoe dit moet.

Het doel is om jouw organisatie te ondersteunen bij het opbouwen van een solide gegevensbescherming en het creëren van een cultuur van privacy bewustzijn. We streven naar een duurzame naleving van de AVG, zodat jouw organisatie kan profiteren van het vertrouwen van klanten/cliënten/patiënten/medewerkers, van partners en mogelijke boetes en reputatieschade kunt voorkomen.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe jij jouw identiteit kunt beschermen!  

Wat klanten zeggen

Ik ben enorm dankbaar voor de professionele begeleiding die ik heb ontvangen van Ankie. Dankzij haar inzichten en ondersteuning heb ik mijn loopbaantraject kunnen verbeteren, mijn zelfvertrouwen versterkt en mijn sterke punten kunnen identificeren. Ze heeft me een duwtje gegeven in de goede richting toen ik door de bomen het bos even niet meer zag. Tijdens de begeleiding heb ik de keuze gemaakt om een eigen social mediamanagementbedrijfje op te zetten, dit past helemaal bij mij en ben super blij met deze keuze. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies!

Benthe Thijssen

Ankie heeft mij uitstekend geholpen. Tijdens een loopbaantraject heeft zij mij de perfecte handreikingen gedaan om aan de slag te gaan met mezelf én mijn loopbaan. De verschillende testen en de uitslagen hiervan zijn herkenbaar, duidelijk en worden als leidraad tijdens de gesprekken gebruikt. Tijdens het traject zijn er een aantal 'aha' momenten geweest. De inzichten die ik kreeg zijn heel waardevol en herkenbaar. Door haar luisterende oor en oprechte aandacht heb ik stappen kunnen maken die ik voorheen niet gemaakt zou hebben. Dankjewel Ankie.

Sadie Cartigny

HRM Praktijkservice wordt ervaren als een deskundige en betrouwbare partner. Ankie weet waar ze over praat, is praktisch en resultaatgericht ingesteld en zoekt altijd naar passende oplossingen, ook in nijpende kwesties.
Ik werk heel graag met HRM Praktijkservice samen.

Kees Hendriks

Ik kan Ankie in 't Zandt van harte aanbevelen als functionaris gegevensbescherming of als adviseur bij AVG implementatie en het beschermen van privacy. Ankie is zeer bekwaam en heeft een uitgebreide kennis van de privacywetgeving. Ze is zeer professioneel en betrouwbaar in haar werk, en haar toewijding aan het beschermen van persoonsgegevens is oprecht en authentiek. Ankie heeft een sterk vermogen om te communiceren en samen te werken met verschillende afdelingen en belanghebbenden, en ze is in staat om complexe kwesties op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze is proactief in haar aanpak en denkt graag mee over hoe de organisatie haar gegevensbescherming procedures kan verbeteren. Kortom, Ankie is een uitstekende functionaris gegevensbescherming en een fijne collega om mee samen te werken.

Erik van Es